BREAKING NEWS

Bun venit Domnule Ambasador al SUA !

kovesi_coldea_gates_ballmer_horaran_arto_maior_ghita_nastase_nica_vladescu_tariceanu“O femeie incredibil de curajoasă” a fost întîlnită de Senatorul republican Ron Johnson în România, şi aceasta se numeşte Laura Codruţa Kovesi, parte a Binomului DNA-SRI, şi este o apropiată a lui Florian Coldea acuzat de mai multe fapte ilegale.

Bun venit Domnule Ambasador al S.U.A. Hans G. Klemm !

Senatorul republican Ron Johnson i-a amintit lui Klemm că în vizita sa din România, din iunie 2014, a întâlnit o „femeie incredibil de curajoasă”, pe Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.” […] iar recomandarea senatorului republican Ron Johnson pentru Klemm a fost în legătură cu Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA: „Sper că vă veţi asigura că rămâne sprijinită de Guvernul României”.

http://www.foreign.senate.gov

Am luat la cunostinta in ultimii trei ani despre dificultatile pe care democratii, condusi de Presedintele Barack Obama, le au in a reusi sa nominalizeze ambasadori in tari cum este si Romania, datorita opozitiei constituita de republicani.

Am luat de asemenea la cunostinta despre dificultatile pe care Presedintele Barack Obama le are datorita determinarii de care da dovada pentru a promova principiile care definesc cea mai puternica tara din lume, inclusiv lupta impotriva torturii si a inchisorilor secrete, promovate de administratia Bush, precum si impotriva coruptiei la nivel mondial.

In tara noastra, Presedintele Barack Obama se bucura de un respect deosebit, si asteptarile pe care poporul nostru le are de la SUA – “un prieten şi un partener strategic” – si de la Ambasadorul sau, pentru promovarea unei democratii reale, sunt uriase.

Dupa cum corect ati remarcat “Sunt două impedimente – unul este corupţia, România are încă probleme serioase cu corupţia şi este poziţionată la coada clasamentului din UE. Iar cealălalt este infrastructura”.

Din pacate, Romania este pozitionata la coada clasamentului mondial in ceea ce priveste coruptia, si este intrecuta doar cu putin de Trinidad Tobago, si asta doar daca rezultatul analizelor si statisticilor sunt corecte. Nivelul de competitivitate este Romania – 4.2 vs. Trinidad Tobago – 4.0, datorita proastei administrari guvernamentale si coruptiei.

Cele doua impedimente coruptie – infrastructura sunt simbiotic corelate, in sensul in care infrastructura lipseste sau/si nu este functionala, datorita coruptiei endemice la cel mai inalt nivel in guvernarea statului, considerata si/sau asimilata crimei organizate.

In ultimii ani, situatia continua sa se degradeze astfel incit, in prezent, Romania are mari probleme in a asimila foduri europene pentru dezvoltare si modernizare, si pentru a atrage investitori straini, altii decit cei care sunt pregatiti sa plateasca mita crimei organizate etatice, conform principiului ca altfel nu pot face afaceri in tari corupte, cum este si Romania (China, Rusia, Bulgaria, Pakistan, Italia, Grecia si altele).

Acest principiu a fost afirmat si de Bill Gates – Microsoft (astfel sustinuti de administratia Bush), referitor la obligativitatea oricarei companii de a da mita, daca doreste sa mai faca afaceri in tari ca cele mentionate. Mitul mitei aducatoare de bunavointa a fost practicat si de catre institutii guvernamentale, nu numai de catre companii private.

Siemens, in urma investigatiilor pentru acte de coruptie deschise de S.U.A. DoJ-FCPA in anul 2005, a reusit in urma modificarii modelului de afaceri bazat pe mita si a recunoasterii ilegalitatilor comise (in asociere cu Microsoft – EADS si altii) sa infirme faptul ca fara sa corupa la cel mai inalt nivel, nu poate sa isi dezvolte activitatile. Astazi Siemens este un studiu de caz la nivel mondial, referitor la lupta impotriva coruptiei si la efectele benefice pe care corectitudinea le poate avea asupra activitatilor unei corporatii.

Microsoft continua sa infirme (desi Siemens a probat deja) faptul ca a initiat, dezvoltat si protejat, conform politicilor sale strict secrete “Evanghelism”, o retea infractionala specializata in frauda, plagiat, piraterie, coruptie si crima organizata.

Doamna Laura Codruta Kovesi continua, la rindul sau, sa reprezinte interesele Microsoft si sa exonereze ilegal aceasta companie pentru infractiunile comise, si sa incrimineze pe toti cei care critica cu just temei aceasta organizatie criminala.

A fost promovata, prin dezinformare si propaganda, perceptia conform careia activitatile Microsoft sunt legitime si ca ele reprezinta politicile SUA, astfel incit a critica ilegalitatile comise de Microsoft, in asociere cu entitati criminale si corupte, sub protectia institutiilor competente, echivaleaza cu a fi antiamerican si cu a aduce deliberat prejudicii majore parteneriatului strategic cu S.U.A.

“Scandalul Microsoft” a fost si este exploatat politic, devenind astfel un test referitor la egalitatea in fata legii a persoanelor si companiilor nationale si cele ale SUA.

Laura Codruta Kovesi are incredibilul curaj de a prezenta o “realitate” indelung ticluita si falsificata, si de a incalca toate drepturile fundamentale ale omului, Constitutia si legea.

Avem incredere ca autoritatile SUA DoJ – FCPA vor reusi sa finalizeze investigatiile pentru acte de coruptie comise de Microsoft in Romania si in alte tari si ca, pina la urma, dupa un deceniu, adevarul urmeaza sa fie cunoscut si actul de justitie indeplinit.

Asa cum Microsoft nu reprezinta aspiratiile, principiile si convingerile poporului american, nici tagma de jefuitori care au pus stapinire pe Romania nu reprezinta aspiratiile, principiile si convingerile poporului roman.

In numele poporului Roman, va uram din inima Bine Ati Venit !

Coruptia.ro