BREAKING NEWS

Despre noi

cropped-avertisment_header.png

Publicația online Avertisment.net își propune să aducă în atenția opiniei publice materiale de presă inedite, în special investigații, anchete și reportaje.

Astfel, cu fiecare articol postat, platforma noastră de jurnalism va dezvălui publicului larg nelegiuirile la care se dedau grupurile de crimă organizată și rețelele de interese subterane care acționează pe teritoriul României și în alte zone ale globului.

Nu dorim să dăm verdicte pentru că acesta este rolul instanțelor de judecată, Avertisment.net  prezentâdu-vă faptele și personajele așa cum sunt.

Vom analiza și  vă vom prezenta rădăcinile răului care leagă trecutul, prezentul şi chiar viitorul, ca dovadă că în ciuda eforturilor noastre de a învăţa din greşeli, istoria se repetă.

Pas cu pas, articol cu articol, publicația noastră va dezvălui conexiunile ascunse dintre organizații criminale, politicieni și afaceriști, prezentându-le sec, direct, cu documente, fotografii, înregistrări, biografii și mărturii.

Jurnaliștii și colaboratorii Avertisment. net vor căuta să vă aducă în atenție prin dosare, opinii și editoriale, câte puţin din fiecare adevăr, astfel încât să puteți reconstrui singuri marele puzzle al zilelor noastre.

Trăim vremuri interesante în care redacţiile ziarelor și televiziunilor devin tot mai obediente sau sunt închise, iar jurnaliştii incomozi sunt marginalizați.

Conștienți că tehnologiile avansate pot șterge cu ușurință până și arhivele Internetului, ne dorim ca informațiile expuse aici să rămână în memoria dumneavoastră, CITITORII.