BREAKING NEWS

Teroristul SUA Munaf, supărat că nu a primit și arme

Dacă ar fi să ne luăm după ministrul de Interne, Lucian Bode, eliberarea teroristului american, Mohammad Munaf, înainte de termen, s-a făcut după o lungă și serioasă deliberare a unor comisii de specialitate, din care, mai mult ca sigur, au făcut parte și niște magistrați cu înaltă pregătire juridică.  “A fost eliberat, ca să spunem foarte clar, în baza unor decizii ale unor comisii de specialitate, nu a fost eliberat aşa pur şi simplu. El, fiind cetăţean străin, a fost preluat de către Inspectoratul General pentru Imigrări, acolo i s-au făcut toate formalităţile legale, după care a plecat spre reşedinţă. I s-a pus în vedere faptul că în 15 zile trebuie să părăsească România, iar, conform deciziilor statului român, timp de 15 ani are interdicţie de a intra pe teritoriul României” a declarat Bode imediat ce presa cu microfon a sărit pe el. Jurnaliștii doreau decât să afle de ce un infractor, cetățean al SUA, condamnat pentru răpirea unor jurnaliști români, a fost pus în libertate cu trei ani înainte de termen.

            Ca să scurtăm puțin discuțiile, aflăm tot din presă că specialiștii Tribunalului Ilfov au constatat că al doilea terorist al țării, ascuns și protejat de armata americană (cu totul întâmplător în unități militare din Irak) mai bine de 10 ani după condamnarea sa definitivă în România, s-a făcut băiat bun și trebuie lăsat în libertate. Brusc, teroristul care, printre altele, este părtaș și la răpirea și torturarea unui ofițer SUA, pe numele său, Roy Hallums, nu mai constituie un pericol public. Magistrații ilfoveni au constata că Mohammad „a participat în penitenciar la cursurile Bisericii Ortodoxe, deși e musulman” .   

            Aceiași jurnaliști băgăreți, magistrații în cauză, precum și polițiștii domnului Bode, aveau să constate câteva ore mai târziu, că “reabilitatul” Munaf a înnebunit brusc, aburcând beat la volanul unui automobil cu care a gonit nebunește pe străzile capitalei. Așadar, ca un bun musulman iubitor de ortodoxie, teroristul Mohammad, neposesor de permis auto, nu s-a sfiit să se alcoolizeze bine înainte să urce la volan. Conform relatărilor presei, americanul nu a fost oprit decât după ce polițiștii au tras asupra sa mai multe focuri de armă. Domnule Bode, dacă tot ați eliberat din pușcărie, înainte de termen, un terorist american, de ce nu îl dotați, așa, pur și simplu, și cu un pistol-mitralieră ? S-a chinuit săracu’ să provoace victime cu mașina din dotare. Să fie clar ! Mulțumim din suflet Justiției române !

Eduard Ovidiu Ohanesian