BREAKING NEWS

110 minute de Kovesi – 15 ani cu DNA

“Asistăm la un festival disperat al inculpaților” – Eu NU sunt inculpat !

O acuz public, pe Procuroarea Șef DNA Laura Codruța Koveși că minte, falsifică și distruge probe, manipulează investigații, distruge companii și vieți și în general nu respectă nici o lege, în contextul în care a fost și este asociată cu infractori deosebit de periculoși, legături pe care le neagă (Sebastian “Sebi” Ghiță) sau le protejează (Lucian “Luci” Onea).
Pentru început vreau să fie cît se poate de clar că sunt parte civila și vătămată în mai multe dosare deschise în anii 2003 (21/P/2006) și 2004 (85/P/2011) și instrumentate de DNA, respectiv de procurorul Mihaela Moraru Iorga, pînă cînd aceasta a fost revocată și ulterior suspendată de șefa DNA Laura Codruța Koveși, pentru că a îndrăznit să refuze în a mai participa la abuzurile comise de aceasta și grupul infracțional căruia îi aparține.
Laura Codruța Koveși este o infractoare dovedită care nu trebuie ascultată pentru că nu știe decît să mintă. Orice alt criteriu de referință este structural greșit.

Cu probele pe masă !

Fac aceste afirmații în baza probatoriului pe care îl avem după după 15 ani de investigații, sute (poate mii) de ore de audiențe la DNA și alte parchete și secții de poliție, sute de interviuri, mii de pagini scrise și sute de răspunsuri de la instituții din țară, din SUA și din Uniunea Europeană. Mihaela Moraru Iorga știe foarte bine despre ce vorbesc și poate confirma, cu condiția să nu fi fost suficient de terorizată astfel încît să tacă.
Mihaela Moraru Iorga nu este Lucian “Luci” Onea sau Mircea “Portocală” Negulescu, acesta fiind și motivul pentru care “Luci” o trimite în judecată pe Moraru la “ordinul” lui Koveși, și nu Moraru pe Koveși și organizația pe care o patronează (vorbesc din proprie experiență).
Am constat că nici un jurnalist prezent la “festivalul” de minciuni (clarificări ale adevărului juridic), ridicol, grotesc (știu că nu știu că am știut cînd nu am știut …) și prostie crasă (discontinuitate logică), ținut de Koveși în admirația (hilară) a unora ca Rareș Bogdan, nu a pus o întrebare de bun simț : faptul că Lucian “Luci” Onea a anchetat-o și a trimis-o în judecată pe Mihaela Moraru Iorga mai poate reprezenta altceva decît o nouă acțiune ilegală în scopul de a teroriza o nouă “țintă” a mașinii de distrus oameni, inclusiv cei care i-au devenit din servanți “supuși” ditamai “fetișurile” ?
Maestrul Cristoiu a făcut o bună analiză a celor spuse cu jumătate de gură de Mihaela Moraru Iorga la Antena 3, referitor la ilegalitățile flagrante comise cu maximă iresponsabilitate (sau cu certitudinea că este protejată pentru orice infracțiune) de către șefa ei care neagă în orice acuze care o privesc (ba chiar și pe alții).
Datorită abuzurilor și ilegalităților flagrante și exhaustiv probate, comise de ”Preacurata și Preacinstita” Codruța Koveși, în anul 2011, am fost obligați să ne judecăm cu Microsoft și Comisia UE în Curtea de Primă Instanță de la Luxembourg, proces ce urmează a fi reluat peste cîteva luni în baza unor probe și informații noi, care probează ilegalitățile și abuzurile comise de către acest exemplu de “probitate” și “profesionalism” cu lacrimi în ochi atunci cînd vorbește despre ce a făcut “EA” la DNA.

Ce a făcut Koveși la DNA ?

A distrus familii, cariere, companii și oameni, fie ei vinovați de orișice fapte penale prevăzute și pedepsite în codul penal, fie total nevinovați.
În codul penal, pe care Koveși, atît cît îl cunoaște nu îl repsectă, nu sunt prevăzute șantajul, manipularea, mita și corupția, jaful și tălharia în asociere cu organizații criminale internaționale care defilează sub egida unor firme ca Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, etc., avîndu-i port drapel pe unii ca George Maior, Florian Coldea, Sebastian Ghiță și alți prieteni prezenți și trecuți ai cucuvelei mov.
Unul dintre dosarele noastre (21/P/2006) este în atenția Procurorului General SUA și FBI – FCPA, mulțumită lui Gabriel Sandu, care, nu se știe încă, cum a ajuns să ia cunoștință de el și, altul (85/P/2011), este în atenția Uniunii Europene cu care ne vom mai judeca odată muțumită Laurei Codruța Koveși.

Inutil de menționat că

Laura Codruța Koveși și grupul de din care aceasta face parte, a făcut și continuă să facă tot ce le stă în putință, și încă dețin întreaga putere, pentru a ne compromite, distruge financiar, economic, social, familial și în final pentru a ne anihila.
În prezent, după revocarea procurorului Mihaela Moraru Iorga, accesul la studierea și copierea dosarelor în care suntem parte vătămată ne-a fost interzis, toate cererile noastre legitime și legale rămânând fără răspuns.
Dosarele conțin documente deosebit de compromițătoare pentru Koveși și pentru cei cu care aceasta a transformat o instituție a statului de drept într-o unitate de elită și exterminare a tuturor criticilor ce îi vizează pe ei și pe patronii lor.

Dragoș Rișcanu

P.S. Am citit că Dan Andronic nu va mai comenta elucubrațiile viitoare ale Laurei Codruța Koveși. Nu e o problemă. Vom comenta noi fără copyright. Așa că, Dane ești invitat să publici !