BREAKING NEWS

Ion Săvoiu către electoratul gorjean

Frații mei

Cu unii dintre voi am copilărit, fie la Alimpești, fie pe Teilor, în 9 Mai. Cu alții am fost coleg, de școală, de serviciu, sau în momente de cumpănă ale vieții mele. Cu și mai mulți dintre voi nu mă cunosc, încă, personal, dar de fiecare dată când vă întâlnesc privirea știu că gândim la fel și că avem aceleași așteptări. Nu mi-a fost ușor. Pentru că nu eram de-buletinal lor, m-au poftit afară din prima zi, căutând și găsind în trecutul meu niște pași greșiți tocmai în urmă cu peste 20 de ani. Dar, deși m-au umplut de ”respect”, din disperarea de a-și conserva pozițiile și de a ne menține în minciună, am reintrat pe geam, după ce m-au scos afară pe ușă. Prima bucurie pe care mi-ați făcut-o în acest an a fost decizia voastră de a vă reprezenta în Consiliul Local Târgu Jiu. Sunt acolo de câteva luni, și deja l-am ”ajutat” pe primarul Florin Cârciumaru să-și retragă câteva proiecte vădit ilegale. Scriu aceste rânduri abia întors de la o ședință de Consiliu Local, în care am cerut revocarea din funcție a finului primarului, viceprimarul Adrian Tudor, care continuă să mintă că opera fundamentală a lui Brâncuși, Coloana Infinită, este super-iluminată, deși au uitat-o în întuneric. Toți consilierii PSD au fost de aceeași părere cu finu’: că e, oricum, prea multă lumină la Coloană, și că-i dăm prea multă importanță. Nu vă imaginați cât de greu este de oprit dictatura prostiei și minciunii din Primăria Târgu Jiu! Dar nu renunțăm! Mergem, cu Dumnezeu și cu voi toți, înainte !

Exasperat la gândul că noi, gorjenii, am cheltuit în ultimii patru ani circa 150 miliarde de lei vechi, cu salariile, cazarea, transportul și soldele forfetare ale parlamentarilor de Gorj, care, în schimb, n-au făcut nimic pentru acest județ, și impulsionat de mulți dintre voi, am decis să – mi depun și eu candidatura pentru un post de senator, din partea Partidului Mișcarea Populară, condus de cel mai redutabil om de stat din România contemporană: Traian Băsescu.

Pentru oricine care nu candidează de la PSD sau de la aliații la vedere (ALDE și PRU) sau subterani ai PSD-ului (PNL), a te bate pentru un post de senator devine o misiune aproape imposibilă. Dar merită încercat, pentru că dacă gorjenii vor reuși să impună măcar un singur om normal, de rând, din popor în noua echipă de parlamentari, câștigurile pentru acest județ vor fi nebănuite. În acest fel, vom putea sparge zidul de netrecut pe care majoritatea parlamentarilor îl ridică imediat după alegeri între ei și oamenii de rând. Am putea afla cât câștigă ei, ce rude și-au mai angajat pe la cabinetele parlamentare, prin ce ministere și-au mai promovat copiii, cum și-au mutat soțiile de la o instituție publică la alta, cum împart banii alocați pentru investiții cu anumiți primari și cu anumiți oameni de afaceri, și multe altele. Ar fi interesant să avem un om de-al nostru, din popor, printre ei, nu-i așa?

Dacă nu ieșim cu toții la vot duminică, să le dăm peste bot, și îi lăsăm să se realeagă între ei, cu neamurile, lingăii și clientela lor politică, nu pierdem doar încă o oportunitate de a îndrepta Gorjul înspre normalitate. Pierdem mult mai mult: încă 4 ani, încă un mandat cu parlamentari figuranți, cu haine sclipicioase și nicio aplecare către problemele județului și ale gorjenilor.

Nu sunt un sfânt, nu sunt candidatul ideal, dar sunt de-al vostru, din popor, și știu că împreună suntem incredibil de puternici.

Ne vedem la vot, duminică.

Să luptăm pentru Gorj și pentru România!

Votăm Ion Săvoiu, poziția 5, Senat, Partidul Mișcarea Populară.

 

Cu drag,

Ion Săvoiu