BREAKING NEWS

Revista Inside Brașov – 15 ani de activitate

Miercuri, 11 septembrie 2019, colectivul de redacție al revistei INSIDE BRAȘOV ROMÂNIA a susținut o conferință de presă, la Consiliul Județean Brașov, cu prilejul împlinirii a 15 ani de activitate, de promovare a patrimoniului cultural – istiric al județului Brașov în spațiul UE.
Am fost onorați de prezența vicepreședintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, a prefectului de Brașov, Marian Rasaliu și de mass – media brașoveană.
Prefectul de Brașov, Marian Rasaliu a scos în evidență importanța acestei publicații pentru județul Brașov și a menționat că este singura revistă de promovare a patrimoniului cultural-istoric al județului, care este editată în limbile română, maghiară, germană și engleză și care promovează multiculturalismul, toate formele de turism, obiceiurile și tradițiile, meșterii populari, zestrea din muzee și evenimentele și proiectele culturale.
Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor a apreciat colectivul de redacție, munca depusă de jurnaliștii care lucrează la revista Inside Brașov România, calitatea tehnoredactării, alegerea subiectelor și a modului de redactare a textelor și a faptului că revista, în toți acești 15 ani de activitate, a fost distribuită gratuit în țară și străinătate.
Conferința de presă a fost realizată cu scopul de a aniversa 15 ani de activitate, dar și cu scopul de a aduna sub “aceeași umbrelă ” colegii jurnaliști din Brașov, care lucrează umăr la umăr pentru ca informația să ajungă în casele dumneavoastră.
Mulțumim tuturor colaborărilor, susținătorilor și, nu în ultimul rând, cititorilor noștri!
Fondatorul revistei, Inside Brașov România, marcă înregistrată la OSIM (Oficiul de Stat pentru Investiții și Mărci), Ileana Gafton Dragoș, a declarat: “Este un moment plin de emoție pentru noi. Promovăm patrimoniul cultural-istoric de 15 ani. În tot acest timp am observat o creștere a interesului oamenilor pentru zestea inestimabilă din lăzile de zeste, pentru tezaurul uman viu, pentru obiceiurile și tradițiile noastre multimilenare și multiculturale, petru ADN-ul iei românești, pentru tezaurul din muzee și, nu în ultimul rând, pentru tot cu ce ne-a binecuvântat Dumnezeu aceste meleaguri. Am mai observat interesul românilor plecați în toate colțurile lumii și dorul acestora de țară, în fața cărora ne înclinăm și spunem “jos pălăria ” , față de dragostea și mândria lor de a fi români.Mulțumesc tuturor celor care ne publică știrile, din inima țării, in grupurile formate de românii din diaspora. Mulțumesc tuturor celor care ne trimit imagini cu portul popular, purtat cu atâta demnitate, oriunde s-ar afla pe mapamond. Oameni buni, vă mulțumesc!”


La mulți ani, Inside Brașov România!


Ileana Gafton Dragoș