BREAKING NEWS

Piedestalul aurit al candidatului Florin Mitroi este putred (I)

Motto :“Dacă dl. Mitroi are o casă cu curte de 40 mii mp în centrul comunei Valu, păstrând proporția urbană, casa dlui Chițac ar trebui să fie mall-l din parcul Tăbăcăriei, iar parcul, curtea dânsului”

  • fragment din întâmpinarea depusă de Chivu Andrei Sorin în dosarul nr. 1186/212/2023, la Judecătoria Constanța.   

Informații tot mai amănunțite și surprinzătoare ies la iveală despre candidatul PNL la șefia Consiliului Județean Constanța, actualul primar de Valu lui Traian, Florin Mitroi. Redacția noastră a intrat în posesia unor documente aflate zilele acestea pe masa magistraților, prin care, vălureanul Adrian Sorin Chivu face un adevărat rechizitoriu la adresa celui care se vede “viitorul luminos” al județului Constanța, geniul administrației locale liberale. Adrian Chivu se prezintă ca arhitect, jurnalist, ONG-ist și blogger, dar este, mai cu seamă, un critic fervent și curajos al primarului Florin Mitroi. Printre altele, Chivu este și autorul documentelor din care vă prezentăm fragmentele de mai jos, care fac praf mitul primarului de succes Florin Mitroi și dezvăluie adevărata față a acestuia și a complicilor săi din primăria Valu Lui Traian pe care a păstorit-o două decenii. Chivu este și realizatorul paginii de Facebook “Minutul Jurnalistic”, unde înfierează comportamentul și obiceiurile faraonice ale primarului Mitroi, și expune adevărata situație din comuna Valu. Așadar, citiți și vă cruciți.

Acest Escobar rural, multimilionar

Cu un curaj ieșit din comun, Sorin Chivu, cojește poleiala aurită de pe piedestalul pe care l-au așezat liberalii pentru Florin Mitroi, în campania electorală, și scoate la iveală toată putreziciunea unui personaj de mucava săltat artificial în sondaje. „Primarul Mitroi pare un lider al Mafiei. Mitroi cu avere exagerată pentru un funcționar public și gașcă de bătăuși (bătăile în gașcă sunt mai vechi, dar sunt la CV-ul lor, cele pe cont propriu în care primarul bate polițiști, sunt mai noi […])”, scrie Chivu în întâmpinarea depusă la dosarul nr. 1186/212/2023, aflat pe rolul Judecătoriei Constanța.  

“Primarul Mitroi este departe de a fi un model ca stil de viață căci e lacom, are o avere exagerată pentru un funcționar public rural (când a intrat primar era pe scădere cu cifra de afaceri de la 6 la 4 mil. de ron , în prezent a ajuns în mod miraculous la 110 mil ron) și trăiește parcă în confort asemnea traficanților de droguri cu mașini mari și negre, casă palat de 40 mii de mp. Proastele lui obiceiuri satirizate de mine așadar sunt legate de destrăbălarea dânsului cu prezențe feminine despre care lumea vorbește (aveți înregistrarea audio pe CD-ul atașat ), încearcă după părerea mea dealtfel să păcălească natura nucleului său și educația lui firavă ca om crescut la țară ascuns în această coajă a tehnologiei sofisticate automobilistice  (mașini 4×4, negre și foarte moderne) sau lăfăindu-se în confortul proprietății sale demne de un Escobar nu de un primar rural, poate. “, mai adaugă Chivu.  

Trai faraonic și grădină zoologică pe 40 mii de mp

“Mi se pare ciudat ca dânsul să reclame că i-a fost afectată intimitatea sau viața de familie, nu doar că nu m-am legat de familia dânsului, dar pe harta online google earth am măsurat aproximativ, dl. Mitroi are o curte de 40 de mii de mp (pag.38), deci de 130 de ori mai mare ca a noastră și ca majoritatea localnicilor, efectiv nu se vede casa dlui Mitroi  de la stradă de cât de mare este curtea dânsului și câtă vegetație are  (la interior se văd peste gard niște cuști mari metalice și se aud animale, are chiar o mică grădină zoologică în curte și o parte din afacerea din agricultură, adică are o altă curte alăturată cu depozit și cu utilaje în domeniul său imobiliar, unde locuiește ) […] este chiar în centrul comunei de unde parcă ne sfidează pe toți cu acest confort de trai faraonic, în loc să fie un model de decență și echilibru pentru locuitorii pe care-i reprezintă […].

Sorin Chivu desființează în câteva cuvinte și mitul comunei Valu lui Traian, prezentată de o parte a presei locale, drept opera de căpătîi a administrației Mitroi : “….. ironiile la adresa primarului erau justificate pe de o parte de slaba organizare în planul managementului urban, (arhitectură săracă, viață culturală zero, locuri de muncă aproape inexistente la scara comunei de 20 de mii de locuitori, condiții de sport și de mișcare, zero aproape, cum treci de pădure, vezi panouri de informare că intri pe domeniu vânătoresc sau panouri de acces interzis)” Citiți mai mult în documentul atașat. Vom reveni.   

E.O.O.

Leave a comment