BREAKING NEWS

Nici dacă aș ști, nu v-aș spune !

În emisiunea “Dosar de politician” din 5 aprilie 2014, pe postul B1TV, am discutat alături de Silviu Mănăstire, Lucian Isar, Eugen Tomac și alții, despre trădare și despre faimoasele protocoale pe care SRI le-a încheiat la secret cu justiția română (Câmpul tactic, in jargonul SRI).
De remarcat este intervenția senatorului Traian Băsescu, fostul președinte al României, sub al cărui mandate, serviciile secrete s-au infiltrat în Câmpul tactic, în acțiuni fără precedent de influențare și compromitere a actului de justiție.
Băsescu a făcut, în premieră, două dezvăluiri extrem de importante : faptul că a fost la K2, sediul conspirat al SRI, de cel puțin trei ori și că românii au avut o contribuție decisivă la eliberarea jurnalistei Florence Aubenas, răpită în Irak, în data de 5 ianuarie 2005.
Cât despre unul dintre cele mai importante dosare pline de documente secretizate și închise abuziv de binom, dosarul 628/D/P/2005, mai cunoscut ca Armamentul, Traian Băsescu a declarat : Deci domnu’ Ohanesian, nici dacă aș ști, nu v-aș spune!
Fără comentarii.

Partea 1

Partea a 2-a

https://b1.ro/inregistrari/dosar-de-politician/05-04-2018