BREAKING NEWS

Luptător K1 escrocat de mafia pantelimonistă

Image2Unul dintre cei mai cunoscuți sportivi români, posesor de numeroase trofee și medalii câștigate la propriu cu sânge și sudoare, luptătorul K1, Daniel Ghiță, este victima unei escrocherii imobiliare. Ghiță povestește pe contul său de Facebook cum a pierdut 163.000 de euro, sumă plătită pentru o casă ilegal construită, acuzând mafia imobiliară care a pus mâna pe orașul Pantelimon. După cum reiese din verificările și documentele Camerei de Conturi Ilfov, ilegalitățile comise de edilii orașului Pantelimon au produs prejudicii de milioane de euro.

Exista un dosar penal,care se afla in cercetare, motiv pentru care nu am voie sa public toate probele ( care vizeaza fapta infractorilor !), dar voi publica unele probe. Este timpul ca acesti infractori, care au escrocat multe familii, au prejudiciat Primaria orasului Pantelimon, sa raspunda in fata legii! Am ramas suprins de ecoul postarii mele. Toata lumea s-a oferit sa ajute cu informatii. Am depus sesizare penala la Parchetul cat si la IPJ Ilfov ! Astept ancheta sa vedem ce vor decide procurorii. La prejudiciu adus de ordinele milioanelor de Euro, trebuia Curtea de Conturi sa sesize DNA? Ce parere aveti?

Eu zic ca autoritatile trebuie urgent sa intervina. Doi dintre infractori ocupa functii de consilieri in Primaria Orasului Pantelimon. Ar mai avea voie? Cum sa lucreze cu banii publici, cand ei in 2005 au luat abuziv, prin frauda, fals, uz de fals, ordine ilegale terenuri, din domeniul privat al orasului Pantelimon!?, scrie Daniel Ghiță pe contul său de Facebook.

Întrebat de publicația noastră despre rezultatele verificărilor întreprinse și despre măsurile luate de Camera de Conturi Ilfov la Primăria Pantelimon, Mircea Hură, directorul instituției, ne-a răspuns iritat printre altele că “ urmare misiunii de audit au fost constatate mai multe nereguli, parte dintre acestea petrecându-se cu mulți ani în urmă (2003-2007), însă primarii în funcție după perioada respectivă s-au complăcut într-o stare de espectativă, neluând măsurile ce se impuneau pentru clarificarea neregulilor și înlăturarea efectelor acestora, transmise prin Decizii ale Camerei de Conturi Ilfov.”

Uluitor ! Nereguli de milioane de euro constatate în perioada 2003-2007. Ce ați făcut până acum domnilor de la Camera de Conturi Ilfov și de la Curtea de Conturi ? Ați sesizat autoritățile competente, Poliție, DNA ? Au făcut-o alții înaintea lor. Rezultat zero ! Se pare că mafia pantelimonistă este protejată la cel mai înalt nivel.

Vă prezentăm mai jos o parte din documente.

E.O.O.

Raspuns Camera de Conturi Ilfov

 

decizie camera de conturi ilfov