BREAKING NEWS

Dosarul Microsoft – Justice delayed is justice denied

Atentie DNA :

 

OLAF INCALCA DECIZIILE CEDO SI DEZINFORMEAZA DNA SI COMISIA UE !

 

 

Stimate Domnule Procuror DNA Sef Sectie 2, Claudiu Dumitrescu,

 

dragosVa solicitam sa luati la cunostinta Notificarea Formala trimisa Comisiei UE, referitor la incalcarea flagranta a Drepturilor Omului si a deciziilor CEDO de catre OLAF, in vederea dezinformarii deliberate a Comisiei UE, a DNA si a altor institutii.

 

OLAF si inalti functionari UE corupti, sunt asociati incepind din anul 2005 cu Microsoft si partenrii acesteia RSC – Teamnet si multi altii in vederea comiterii unor infractiuni deosebit de grave impotriva securitatii nationale si a intereselor si finantelor UE.

 

OLAF, sub pretextul impunerii legii si a protejarii intereselor si finantelor platitorilor de taxe din UE, participa la acte ilegale de frauda si de dezinformarea a Comisiei UE, in vederea acoperirii fraudelor comise in asociere cu infractori deosebit de periculosi.

 

Microsoft sub pretextul luptei impotriva pirateriei si crimei cibernetice, comite piraterie si crima cibernetica in asociere cu politicieni corupti si inalti functionari UE.

 

Giovanni Kessler ne acuza de promovarea unor terorii conspirationiste in timp ce OLAF ancheteaza in secret pentru a proteja fraudele comise de inalti birocrati UE corupti.

 

Concluziile sale bazate pe mai multe ticluiri de probe si pe interpretari deliberat eronate sau/si incomplete, sunt impuse DNA, in aceiasi maniera in care Sebastian Vladescu si Jonathan Scheele impuneau DNA concluziile la care Irinel Paun si alti procurori aveau obligatia ilegala sa ajunga : “Fapta nu s-a comis, Omnis incalca mai multe legi”.

 

Vom reveni referitor la inscenarile judiciare continue, pe care OLAF le promoveaza de un deceniu, astfel incit Dumneavoastra sa puteti evita situatia pe care predecesorii Dumneavoastra nu au putut sa o evite. Daca e ordin politic de la UE nu se discuta !

 

Avem convingerea, pe care incercam sa o probam in cadrul demersurilor juridice pe care urmeaza sa le facem la Luxembourg, ca “modus operandi”  folosit de Microsoft (via Siemens) in Romania, in baza politicilor sale Evangheliste a fost folosit si la nivelul Comisiei UE, unde persoane corupte au primit mita.

 

In acest context persoane corupte cum sunt Jonathan Scheele, Alesandro Buttice si altii au reusit performanta sa primeasca mita generata de Microsoft, pentru a proteja si promova infractiunile deosebit de profitabile comise de Microsoft si partenerii sai, atit in Romania cit si la Bruxelles.

 

Avem convingerea ca serviciile “intelligence” americane FBI, CIA si altele, cunosc foarte bine situatia, drept care facem apel si la aceste resurse de informatii in vederea demontarii acestor retele infractionale deosebit de periculoase de tip mafiot, chiar daca acestea opereaza de la Bruxelles sub nume pretioase cum este si OLAF.

 

DNA a fost si continua sa fie pus in situatia de a nu putea aplica legea datorita presiunilor politice si nu numai, pe care Microsoft, UE, OLAF si partenerii acestora le fac pentru a acoperi fraude extrem de grave si de flagrante comise in asociere cu politicieni corupti.

 

Va atasam versiunea originala in limba engleza, precum si traducerea in limba materna, a Notificarii Formale adresata Comisiei UE.

 

Vom reveni cu informatii suplimentare astfel incit sa ne aducem aportul in continuare la eforturile pe care DNA si OLAF le fac incepind din anul 2005, in vederea aflarii adevarului (evident si probat din 31 Ianuarie 2005) si indeplinirii actului de justitie.

 

“Justice delayed is justice denied”

 

Cu stima,

 

Dragos Riscanu

Notificarea Formala adresata Comisiei UE

2015_08_18_OG_EU 2015_08_18_OG_EU_ro