BREAKING NEWS

De mâine suntem pământ fierbinte

Editura Paralela 45prezintă volumul de versuri intitulat “De mâine suntem pământ fierbinte”, semnat de poetul și publicistul Andrei Novac.   

“Este adevărat că în martie 2021 s⁠–⁠au împlint 20 de ani de la lansarea primului meu volum de versuri, așa că am considerat că este absolut necesar ca anul acesta să apară un volum care să cuprindă cele mai importante poezii pe care le⁠–⁠am publicat în toți acești ani. Prefața volumului este semnată de Răzvan Voncu, iar selecția, redactarea și ordinea textelor au fost făcute de Mihók Tamás. Volumul cuprinde 216 texte, din care 20 sunt inedite. Aranjarea textelor nu este una cronologică. Volumul este în lucru la Editura Paralela 45 și va apărea în condiții grafice extraordinare, beneficiind de o ilustrație specială, semnată de Flavia Lupu.

Pentru mine este unul dintre cele mai importante momente, reprezintă o bornă a modului în care trăiesc, a vieții mele nevăzute. Volumul se va numi De mâine suntem pământ fierbinte.”, scria recent Andrei Novac pe un site de socializare.