BREAKING NEWS

Câmpul tactic știa de gruparea Tăriceanu din 2007

PLÎNGERI PENALE depuse în Februarie 2007 de Omnis Group la PICCJ – DNA referitor la mai multe infracţiuni dovedite comise de CĂLIN POPESCU TĂRICEANU – SEBASTIAN VLĂDESCU muşamalizate în “CÎMPUL TACTIC”

29 Iulie 2016, 13:25    

SCRISOARE DESCHISĂ ÎN ATENŢIA PROCUROR ŞEF DNA

Doamnă Procuror Şef DNA,

Vă solicităm să analizaţi plîngerile penale adresate de Omnis Group în anul 2007 în atentia PICCJ, în perioada în care eraţi Procuror General al României, în vederea corectării modului defectuos în care aceste plîngeri au fost “lucrate” de PICCJ, DNA şi alte instituţii.

În baza unor ilegalităţi flagrante comise de procurorul Nicoleta Bulgaru şi alţi procurorii şi judecatori, Călin Popescu Tăriceanu şi Sebastian Vlădescu au fost exoneraţi de mai multe ilegalităţi comise în cadrul grupului infracţional ECOSISTEMUL MICROSOFT, SRI, MAI.

Omnis Group a fost şi contiuă să fie acuzată de faptul că a făcut afirmaţii false şi denigratoare la adresa Primului Ministru, Ministrului de Finanţe, SRI, MAI şi alţi poliţişti, procurori şi judecători incompetenţi sau/şi corupţi.

Fraudele au fost iniţiate în anul 2002, de către Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu şi Microsoft în complicitate cu entităţi corupte din cadrul SRI şi MAI şi continuă în prezent cu participarea lui Sebastian Ghiţă, asociat cu Sebastian Vlădescu, conform informaţiilor publicate de Marcel Lehel (Guccifer) şi confirmate ulterior de OLAF şi alte instituţii UE.

Vă ataşăm documentele la care facem referire.

Vă mulţumim,

Dragoş Rişcanu

 

2007_02_09_OMNIS-PARCHET_Plangere-penala-Tariceanu 2007_02_12_og_parchet_iccj_penal_vladescu 2009_07_09_ParchetICCJ-ordonanta-543P 2009_08_19_DNA_OG 2009_12_21_parchet_iccj_og_rez