BREAKING NEWS

Aiurelile lui Hayssam, consemnate în pușcărie

Apariția infractorului numărul 1 al României, Omar Hayssam, la oră de vârf pe micile ecrane a realimentat teoria conspirației politice, mult vehiculată în afacerea Răpirea din Irak. Nu este prima dată când teroristul sirian, rămas de această dată fără cetățenie română, iese la interval amestecând minciuna cu frânturi de adevăr. Un lucru este cert : magistrații corupți au lucrat la comandă politică, mușamalizând dosarele 540/D/P2005 și 628/D/P/2005. Afacerea Răpirea din Irak are o dimensiune internațională incontestabilă și se referă la trocul făcut de serviciile secrete cu teroriștii din Columbia ( organizația FARC ). Droguri contra armament ! Restul e cancan.

Vă prezentăm în continuare primele mărturii ale teroristului Omar Hayssam, consemnate olograf în penitenciar, în cursul anului 2016.

“Pe Munaf l-au luat americanii, care l-au dus la hotelul Al Rashid din Bagdad, unde l-a anchetat FBI-ul. Apoi, americanii l-au arestat ca să le furnizeze informații, întrucât în locați unde au fost jurnaliștii se afla și un american răpit.”, povestea Hayssam, în 2016, printre altele.

E.O.O.